Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
ХАРАКТЕРИСТИКА:

Пистолет за горещ въздух Black and Decker модел KX1693 1800W Пистолетите за горещ въздух са най-подходящи за размразяване, изсушаване, ускоряване на залепването с лепило, промяна на формата и безпрахово сваляне на боя. Пистолета за горещ въздух Black & Decker е много полезен инструмент. Пистолетите се използва за равномерно нагряване при различни дейности без опасност от прегаряне на материала. Освен бързината и доброто почистване на основата, съществено предимство на метода чрез нагряване е, че при него не се отделя прах както при шлифоването с шлифовъчни хартии. Универсален пистолет Black and Decker за горещ въздух за сваляне на бои, за оформяне и свиване с горещ въздух.   Пистолетите за горещ въздух Black & Decker се използват при премахването на стари лакови покрития. Black and Decker са пистолети за горещ въздух, които се използват за огъването на тръби от пластмаса (PVC или полипропилен), а при необходимост и снаждането им една с друга, ако по някаква причина не се използва специална фасонна част, при което краят на едната трябва да се разшири, за да влезе в него следващата тръба. Универсален пистолет за горещ въздух за сваляне на бои, за оформяне и свиване с горещ въздух.   3 степени на температурата 130˚- 560 °C.   Black & Decker е пистолет за горещ въздух с мощност 1800 W.   Ергономична ръкохватка за по-удобна работа с ръчният инструмент.   За Ваша безопасност работете с предпазващо работно облекло и винаги с предпазни очила.

ПОДАРЪК: Комплект от 4 накрайника, 2 шпакли и куфар.
Технически параметри:

Гаранция: 2 години
Универсален инструмент за сваляне на бои и лакове, за оформяне и свиване с горещ въздух и други Контрол на температурата и въздушния поток в 3 степени за допълнителна функционалност Ергономична ръкохватка Комплект от 4 накрайника, 2 шпакли и куфар Номинална мощност: 1800W 3 степени на температурата Работна температура: 130° - 560°С Дебит: 200 -  450 л. / мин Дължина на кабела: 3 м Напрежение: 220 V 077 BKD 056 Продукт известен още и като KX 1693
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^